Zapperipaketti, tilapäisesti pois myynnistä

285,00 

Semba zapperipaketti sisältää zapperilaitteen, kapulat, hammasvarren ja pienen lisäosan. Zapperipaketissa on myös laaja suomen- ja ruotsinkielinen käyttöohje.

+ 7€ postikulut

Tuotetunnus (SKU): Zap001 Osasto:

Kuvaus

Zapperipaketti on tilapaisesti pois myynnistä,
sillä pakettiin kuuluvan hammasvarren valmistus ei tällä hetkellä onnistu yhden puuttuvan osan vuoksi.

Zapperilla voidaan

tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla käsitellä pienellä lisäosalla kipeitä niveliä tai lihaksia, käsitellä purentakiskot tai hammasproteesit jne.

Semba zapperi toimii 9 V paristolla. Laitteella on vuoden takuu.
Semba zapperipaketin hinta on 285 € (sis. ALV 24%). Lähetämme laskun erikseen yrityksestä Vaskimies Oy.
Postikulut 7 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.

Hampaiden puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän. Hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä. Hammaszapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville ja pahoista sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville laitteen käyttöä ei suositella.

Ruuan ja juomien käsittelyyn zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 – 30 minuutiksi. Pieni ruokazapperi sopii pienten ruokamäärien tai esimerkiksi vesipullollisen käsittelemiseen.