Ruokazapperi

Uusi

450,00 

Semba ruokazapperi sisältää ruokazapperilaitteen ja laturin. Ruokazapperipaketissa on myös suomenkielinen käyttöohje.

+ 7€ postikulut

Tuotetunnus (SKU): Zap003 Osasto:

Kuvaus

Ruokazapperilla

käsitellään pääasiassa ruokaa ja juomia.

Semba ruokazapperin koko on 17 cm x 17 cm x 1,7 cm. Semba ruokazapperi ladataan laitteen mukana tulevalla laturilla. Laitteella on vuoden takuu työlle ja osille.

Semba ruokazapperin hinta on 450 € (sis. ALV 24%).
Postikulut 7 € lisätään hintaan, kun ruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Ruokazapperin käyttöohje

Semba ruokazapperi on tarkoitettu pääasiassa ruuan ja juomien zapperointiin. Ruokazapperi tuottaa 1000 Hz radio- ja magneettitaajuuden. 

Laita zapperoitava asia zapperilevylle ja napsauta laite päälle sivussa olevalla kytkimellä. Zapperin sininen merkkivalo syttyy levyn yläpinnalle. Zapperoitavat tuotteet laitetaan levyn yläpinnallelle eli sille puolelle, jolla sininen merkkivalo on. Pidä ruokaa tai juomaa zapperin päällä vähintään 3 minuuttia. 

Ruuan tai juoman voi zapperoida astiassa tai pakkauksessa, joka on lasia, posliinia, ohutta muovia tai pahvia. Metallin läpi ruokazapperin taajuus ei kulje. Ruuan voi zapperoida myös ilman astiaa tai pakkausta.

Ruokazapperin taajuus vaikuttaa ruuassa oleviin loisiin ja bakteereihin niin, että loiset ja bakteerit eivät pysty tarttumaan ihmiseen. Hydrogeelilimaan zapperointi ei auta, sillä limassa ei ole solukalvoa, johon zapperin taajuus voisi vaikuttaa.

Maitohappobakteereihin zapperin taajuus ei vaikuta.

Muita käyttötapoja ruokazapperille:

  • Voit pysäyttää muovin valumisen muovisista astioista, hammaskiskoista ja hammasproteeseista pitämällä niitä ruokazapperin päällä 12 tuntia.
  • Särkevän tai venähtäneen nivelen kipu ja turvotus helpottaa, kun sitä pitää ruokazapperin päällä.
  • Jos suolistossa olevat suuret loiset pitävät kovaa ääntä ja elämöintiä tai aiheuttavat kovia vatsakipuja, mene makuulle ja laita ruokazapperi vatsan päälle.

Lataaminen

Kun ruokazapperin sininen merkkivalo ei syty, vaikka napsautat zapperin päälle, on aika ladata ruokazapperi. Ruokazapperi ladataan paketin mukana tulleella laturilla (joka on tavallinen kännykkälaturi). Kun laitat ruokazapperin lataukseen, laitteen sivulla syttyy punainen latauksen merkkivalo. Kun laite on täyteen ladattu, punainen merkkivalo sammuu.