EHDOT

Tilausten toimitus, peruminen ja palautus

Tilausten toimitusaika on 2-5 työpäivää tilauksesta, riippuen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteet toimitetaan postipakettina osoitteen mukaan lähimpään postiin, josta paketti noudetaan itse. Postin saapumisilmoitus tulee tekstiviestinä puhelinnumeoon, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Toimitusmaksu on 7€, yli 150€ tilaukset toimitamme ilman postimaksua. Voit valita postin kotiinkuljetuksen lisähintaan 11-13€. Jos tuotetta ei ole varastossa, voit pyytää ilmoituksen sähköpostiin kun tuotetta on saatavilla.

Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat 8-14 vrk kuluessa. Tuotepalautusten tai reklamaatioiden osalta ole aina yhteydessä meihin joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse tilaukset@villilintu.com.

 

Asiakastietojen käsittely/ tietosuojaseloste

Voimalintu on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden omien tietojen käsittelyyn Oma tili-sivulla. Keräämämme tiedot jakautuvat asiakkaan kirjaamiin tietoihin, palveluiden käyttöön liittyviin ja niistä johdettuihin tietoihin. Näitä tietoja hyödynnetään hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen, helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen, markkinoinnin kohdentamiseen ja parantamiseen sekä verkkokaupan kehittämiseen. Lisätietoja rekisterinpitäjästä voit katsoa Tietosuojaseloste-sivulta.

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

Voimalintu-verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Jousto lasku ja osamaksu.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta