Zapperipaketti ilman hammasvartta

Uusi

250,00 

Semba zapperipaketti ilman hammascartta sisältää zapperilaitteen, kapulat ja pienen lisäosan. Zapperipaketissa on myös laaja suomen- ja ruotsinkielinen käyttöohje.

+ 7€ postikulut

Tuotetunnus (SKU): Zap002 Osasto:

Kuvaus

Zapperilla voidaan

tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla käsitellä pienellä lisäosalla kipeitä niveliä tai lihaksia, käsitellä purentakiskot tai hammasproteesit jne.

Semba zapperi toimii 9 V paristolla. Laitteella on vuoden takuu.
Semba zapperipaketin ilman hammasvartta hinta on 250 € (sis. ALV 24%).
Postikulut 7 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.

Ruuan ja juomien käsittelyyn zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 – 30 minuutiksi. Pieni ruokazapperi sopii pienten ruokamäärien tai esimerkiksi vesipullollisen käsittelemiseen.