Moderni virtsaterapiatippa omasta näytteestä 20 ml

75,00 

1 l =   3 750 €
Moderni virtsaterapiatippa
Semba Oy

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MU020 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Moderni virtsaterapiatippa omasta näytteestä 20 ml

Sisältö Puhdas vesi, Maldon merisuolahiutaleet ja radiotaajuuksilla siirretty informaatio asiakkaan omasta virtsanäytteestä.

Annostus Ota 1-3 tippaa kaksi kertaa päivässä puhtaaseen veteen sekoitettuna. Mitä useamman tipan otat kerralla, sitä tehokkaammin puhdistettavat asiat lähtevät kehossa liikkeelle. Hyvin herkkien ihmisten kannattaa aloittaa ottamalla yksi tippa kerrallaan ja vähitellen lisätä tippojen määrää, jos tipoista ei tule liian voimakkaita oireita. Jos otat kaksi kertaa päivässä 3 tippaa, kestää kuuri noin kuukauden. Pieni tippa-annos ja pitkä kuuri ovat yleensä tehokkain yhdistelmä, sillä kehon puhdistusjärjestelmät tarvitsevat aikaa käsitellä puhdistettavat asiat pois kehosta.

Säilytys Huoneen lämmössä valolta suojattuna.

Valmistaja Semba Oy, Suomi

Modernin virtsaterapiatipan informaatiosiältö: Moderni virtsaterapiatippa tehdään puhtaaseen suolaa sisältävään veteen asiakkaan omasta virtsanäytteestä. Virtsanäytteen informaatio ladataan veteen bioresonanssilaitteen avulla, eikä valmiissa tipassa ole muuta ainetta kuin puhdas vesi ja hyppysellinen suolaa. Tipan informaatiosisältö on jokaiselle asiakkaalle erilainen, riippuen siitä, mitä asiakkaan virtsanäytteessä on. Tippa puhdistaa tehokkaasti kehoon kuulumattomia aineita tai esimerkiksi oman aineenvaihdunnan kuona-aineita, joita keho ei ilman apua pysty puhdistamaan kunnolla. Moderni virtsaterapiatippa korvaa suurelta osin perinteisen virtsaterapian, jossa juodaan omaa aamuvirtsaa.

Ohje
Kun tilaat modernin virtsaterapia tipan omasta virtsanäytteestä, lähetämme sinulle näytepullon ja näytteen ottamisohjeet. Kun olet ottanut näytteen omasta aamuvirtsasta ja laittanut sen näytepulloon, varmista, että korkki on kunnolla suljettu. Puhdista ja kuivaa näytepullon ulkopinta. Liimaa nimilapputarra pullon kylkeen. Lähetä näytepullo pakkauksessa olevan pahvilieriön sisällä ohjeessa kerrottuun osoitteeseen.  Teemme bioresonanssilaitteella näytteestäsi resonanssitipan ja lähetämme sen sinulle.